ZODIAC Pro 7

Utforsk Zodiac Pro 7 - en allsidig og robust RIB designet med multifunksjonalitet i tankene.

ZODIAC Pro 7

Med fokus på tilpasningsmuligheter og pålitelighet, gir Pro 7 deg friheten til å skreddersy båten etter dine behov, samtidig som den takler utfordrende norske farvann.

Tilpasningsmuligheter

Velg mellom ulike konsoller, farger og lagringsrom for å tilpasse båten etter dine preferanser og bruksområder. Høye konsoll og vindskjerm gir beskyttelse mot vær og vind, mens de store stuerommene gir rikelig med lagringsplass for utstyr og bagasje. Med en bensintank på 200 liter får du den rekkevidden du trenger for lange turer på vannet, uavhengig av vær og sesong.

Robusthet og ytelse

Designet for å tåle norske forhold, inkludert røff sjø og utfordrende værforhold, gir Pro 7 enestående stabilitet og kjøreegenskaper under alle forhold. Godkjent for opptil 16 personer i kategori C og 5 personer i kategori B, Pro 7 gir deg trygghet og sikkerhet for både kyst- og havseilas.

Allsidig bruk

Enten du utforsker kystlinjen, transporterer passasjerer eller nyter fritiden på vannet med familie og venner, tilbyr Pro 7 den nødvendige påliteligheten og ytelsen for alle typer eventyr.
Med fokus på brukervennlighet og funksjonalitet, gir Pro 7 deg den ultimate friheten til å utforske norske farvann på dine egne vilkår, året rundt.

ZODIAC Pro 7

Med fokus på tilpasningsmuligheter og pålitelighet, gir Pro 7 deg friheten til å skreddersy båten etter dine behov, samtidig som den takler utfordrende norske farvann.
Zodiac Pro 7 er en imponerende RIB som skiller seg ut med sin allsidighet, pålitelighet og ypperlige sjøegenskaper. Med en lengde på 6,80 meter og en bredde på 2,54 meter, tilbyr denne båten rikelig med plass og stabilitet for å møte ulike behov, enten det er fritidsaktiviteter, profesjonell bruk eller redningsoppdrag.
Designet for å takle varierte farvann og værforhold, er Zodiac Pro 7 konstruert med høy kvalitet og solid håndverk. Den solide skrogkonstruksjonen og de forsterkede pontongene sikrer stabilitet og robusthet, selv i grov sjø. Dette gjør båten egnet for alt fra fiske og dykking til patruljering og redning.


Med en kapasitet for opptil 16 personer i kategori C og 5 personer i kategori B, er Zodiac Pro 7 perfekt for grupper og familier som ønsker å nyte en dag på vannet. Den romslige dørken og det ergonomiske layoutet gir komfortabel plass til passasjerer og utstyr, samtidig som den høye konsollen og vindskjermen beskytter mot vær og vind.
Zodiac Pro 7 drives av kraftige motorer fra Mercury, som gir imponerende akselerasjon og topphastighet. Med en 200 liters bensintank har båten en imponerende rekkevidde, noe som gjør den egnet for lengre utflukter og oppdrag.
Båten er utstyrt med flere store lagringsrom for å holde dekket ryddig og organisert. Fra stuerom i konsollen til oppbevaringsrom i baugen og akterenden, er det god plass til å lagre alt fra fiskeutstyr og redningsvester til mat og drikke.
Uansett om du er en erfaren skipper eller en fritidsentusiast, vil Zodiac Pro 7 imponere med sin pålitelighet, ytelse og funksjonalitet. Med sitt robuste design og allsidige egenskaper, er denne RIB-en klar til å ta deg med på eventyr på vannet, uansett hvor reisen måtte føre.

Teknisk informasjon

LENGDE

BREDDE

TANKKAPASITET

MAKS. MOTOR

MAX PERSONER

675 CM

254 CM

200 L

250 HK

16

risor@sjosenteret.noverksted@sjosenteret.no
© Copyright 2024 - Sjøsenteret Risør AS - Design og utvikling OIKO AS
envelopephone-handsetmap-markermenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram