ZODIAC Pro 6.5

Utforsk Zodiac Pro 6.5 - den mellomste av de tre brødrene i Pro-serien, med fokus på manøvreringsevne, stabilitet og romslighet.

ZODIAC Pro 6.5

Pro 6.5 tilbyr en perfekt balanse mellom manøvrering og stabilitet i sjøen, med godkjent plass for opptil 15 passasjerer og rikelig med lagringsplass.

Manøvrering og stabilitet

Takler krapp og grovere sjø med stabile pontonger og utmerket hjelp til manøvrering.
Romslig dekksplass med godkjent plass for opptil 15 passasjerer og rikelig med lagringsplass for bagasje. Pontongdesignet gir bred og fin dørkplass selv med den bredeste konsollen (HXLS), uten å føle at pontongene tar opp verdifull plass.

Ytelse og motorisering

Utstyrt med sterke Mercury Fourstroke-motorer fra 150hk EFI til 175hk ProXS, som gir lav planterskel og behagelig kjøring.
Motorene oppleves som stillegående og effektive både ved rolig kjøring og under pådrag, noe som bidrar til en behagelig kjøreopplevelse.
Ideell for både rolige turer og mer energisk kjøring på vannet, takket være kombinasjonen av kraft og smidighet.

Romslighet og lagringsplass

Rikelig med stuerom i dørken, baugen og akter, slik at du enkelt kan stue vekk bagasje og holde dekket rent selv med tung last. Godkjent plass for opptil 15 passasjerer i kategori C (ferdsel nær kysten), med romslig dekksplass for komfortabel transport og fritidsbruk. Pontongdesignet gir bred og fin dørkplass selv med den bredeste konsollen (HXLS), uten å føle at pontongene tar opp verdifull plass.

ZODIAC Pro 6.5

Pro 6.5 tilbyr en perfekt balanse mellom manøvrering og stabilitet i sjøen, med godkjent plass for opptil 15 passasjerer og rikelig med lagringsplass.
Zodiac Pro 6.5 er en allsidig og pålitelig RIB designet for å møte behovene til både erfarne og uerfarne båtfolk. Med fokus på manøvreringsevne, stabilitet og romslighet, tilbyr denne båten en optimal balanse mellom ytelse og komfort på vannet.
Enten du utforsker kystlinjen, transporterer passasjerer eller nyter en avslappende dag på vannet med venner og familie, gir Pro 6.5 deg den tryggheten og bekvemmeligheten du trenger. 

Med godkjent plass for opptil 15 passasjerer og rikelig med lagringsplass for bagasje, kan du enkelt ta med alt du trenger for en minneverdig dag på sjøen.
Med sterke Mercury Fourstroke-motorer fra 150hk EFI til 175hk ProXS, opplever du kraftig akselerasjon og jevn kjøring uansett forhold.

Motorene er stillegående og effektive, noe som gjør kjøreopplevelsen behagelig både ved rolige turer og mer energisk kjøring.
Den romslige dekksplassen og det praktiske stuerommet gjør det enkelt å organisere og stue vekk bagasje, slik at du kan holde dekket rent og ryddig selv med tung last. Pontongdesignet gir bred og fin dørkplass, og den bredeste konsollen (HXLS) tar ikke opp verdifull plass, noe som gjør Pro 6.5 til et ideelt valg for alle typer eventyr på vannet.

Teknisk informasjon

LENGDE

BREDDE

TANKKAPASITET

MAKS. MOTOR

MAX PERSONER

610 CM

254 CM

200 L

175 HK

15

risor@sjosenteret.noverksted@sjosenteret.no
© Copyright 2024 - Sjøsenteret Risør AS - Design og utvikling OIKO AS
envelopephone-handsetmap-markermenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram