ZODIAC Pro 5.5

Oppdag Zodiac Pro 5.5 - en allsidig RIB med en rekke konfigurasjonsmuligheter, designet for å imøtekomme dine behov og ønsker på vannet.

ZODIAC Pro 5.5

Zodiac Pro 5.5 tilbyr fleksibilitet og komfort, med muligheten til å tilpasse konsollen og seteoppsettet etter dine preferanser og behov.

Konfigurasjonsmuligheter

God sitteplass og rom for opptil 12 personer i kategori C, med en romslig akterbenk og plass til passasjerer foran og bak konsollen.
Tilgjengeligheten av Bolster Pro-seter og PRO-pakken for ekstra komfort og kjøreopplevelse.

Manøvrerbarhet og ytelse

Ideell størrelse for nærområdet med en lengde på 5,4 meter og bredde på 2,54 meter, enkel å manøvrere i trange farvann og marinaer.
Stabil i gorv sjø takket være pontongdesignet, med Mercury Fourstroke-motorer for stillegående drift og god kraft for planing selv med tung last.

Skreddersydd opplevelse

Mulighet for å velge Bolster Pro-seter og PRO-pakken for økt komfort og støtte under kjøring.
Høyt utstyrsnivå og tilpasningsmuligheter gjør Zodiac Pro 5.5 perfekt for praktisk bruk til transport eller avslappende turer på vannet.

ZODIAC Pro 5.5

Zodiac Pro 5.5 tilbyr fleksibilitet og komfort, med muligheten til å tilpasse konsollen og seteoppsettet etter dine preferanser og behov.
Zodiac Pro 5.5 er ikke bare en båt - det er din personlige RIB-opplevelse på vannet. Med et fokus på tilpasning og komfort, tilbyr denne båten en unik mulighet til å skape din egen båtdrøm.

Uansett hva du velger, får du romslig sitteplass for opptil 12 personer, med en romslig akterbenk og plass til passasjerer foran og bak konsollen.
Manøvrerbarheten er enkel, takket være båtens ideelle størrelse for nærområdet.
Med en lengde på 5,4 meter og bredde på 2,54 meter, er den enkel å manøvrere selv i trange farvann og travle marinaer. Den stabile pontongdesignen gir trygghet i krapp sjø, mens Mercury Fourstroke-motorene sikrer stillegående drift og god kraft for planing selv med tung last.
risor@sjosenteret.noverksted@sjosenteret.no
© Copyright 2024 - Sjøsenteret Risør AS - Design og utvikling OIKO AS
envelopephone-handsetmap-markermenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram