ZODIAC Open 6.5

Open 6.5 - Designet med fokus på deg og dine behov, enten det er familieturer eller praktisk bruk.

ZODIAC Open 6.5

Med slank konsoll og god dørkplass, tilbyr Zodiac Open 6.5 både komfort og praktiske egenskaper for enestående båtopplevelser.

Cockpit og baug

Konsollen tilpasset norske forhold med høy og bred vindskjerm for komfortabel passasje. Stort og tørt stuerom i konsollen for enkel bagasjehåndtering. Solid rør-ramme gir godt grep og robusthet, med monterte lanterner for sikkerhet.

Baugseksjon

Bredt innsteg og romslig plass til bagasje eller utstyr i baugen. Kryssholt for enkel fortøyning, lett tilgjengelig for rask håndtering. Luken i konsollen, hengslet på oversiden, gir lett tilgang for lasting og lossing.

Akterdekk

Komfortabel aktersofa med plass til flere passasjerer. Extra utstyr som targabøyle gir båten et sportslig preg. Praktisk stuerom under aktersofaen og mulighet for å montere akterplattformer for økt bading og rekreasjon.

ZODIAC Open 6.5

Med slank konsoll og god dørkplass, tilbyr Zodiac Open 6.5 både komfort og praktiske egenskaper for enestående båtopplevelser.
Zodiac Open 6.5 er ikke bare en båt, det er en løsning for å optimalisere din båtopplevelse. Med fokus på både komfort og funksjonalitet, gir denne RIB-en deg frihet til å nyte øyeblikkene på vannet med venner og familie.
Konsollen er utformet med tanke på norske forhold, med en vindskjerm som gir beskyttelse mot elementene og en smal utforming som gir enkel passasje fra baug mot akter. 

Det store, tørre stuerommet i konsollen gir praktisk oppbevaring for bagasje eller forsyninger, og den solide rør-rammen gir trygg støtte og et tøft utseende.
Baugen har et bredt innsteg og romslig plass til bagasje eller utstyr, mens kryssholtene gjør det enkelt å fortøye båten ved ankomst. Aktersofaen tilbyr komfortabel sitteplass, og med ekstra utstyr som targabøyle kan du gi båten et ekstra sportslig preg.
Under aktersofaen finner du et praktisk og godt stuerom, perfekt for å oppbevare utstyr eller annet tilbehør. Muligheten for å montere akterplattformer gir ekstra plass for bading og rekreasjon, og med en valgfri badestige blir det enda enklere å komme seg opp igjen i båten etter en svømmetur. Zodiac Open 6.5 er en komplett løsning som kombinerer stil, komfort og funksjonalitet for enestående båtopplevelser.

Teknisk informasjon

LENGDE

BREDDE

TANKKAPASITET

MAKS. MOTOR

MAX PERSONER

610 CM

254 CM

200 L

175 HK

15

risor@sjosenteret.noverksted@sjosenteret.no
© Copyright 2024 - Sjøsenteret Risør AS - Design og utvikling OIKO AS
envelopephone-handsetmap-markermenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram