ZODIAC Open 5.5

Zodiac Open 5.5 - en lettkjørt, praktisk RIB som passer perfekt for fritidsbruk og enkel sjøferdsel.

ZODIAC Open 5.5

Med god plass, trygge ombordstigningsmuligheter og komfortable seter, tilbyr Open 5.5 en ideell løsning for båtentusiaster.

Konsoll og baug

Høy og kraftig vindskjerm konstruert for nordiske forhold gir deg god dekning for vær og vind. Praktisk bolstersete med god støtte om du velger å sitte eller stå å kjøre.

Akterdekket

Komfortabel akterbenk med plass til 3 personer og god ryggstøtte. Tilgjengelig ekstrautstyr som bimini for skygge og kjøleboks for forfriskninger.
Mercurymotorene gir stille gange og kraftig ytelse selv med tung last.

Lagring

Konsollen har et stort stuerom hvor du får plass til det meste du trenger i båten

ZODIAC Open 5.5

Zodiac Open 5.5 - en lettkjørt, praktisk RIB som passer perfekt for fritidsbruk og enkel sjøferdsel.
Zodiac Open 5.5 er den ideelle følgesvennen for de som ønsker en enkel, men allsidig båt for fritidsbruk. Med sin lettkjørte design og praktiske funksjoner, gjør denne RIB-en det enkelt å komme seg ut på vannet og nyte sommeren.
Båtens romslige dørk gir god plass til bagasje, og det behagelige baugpartiet gir en trygg og komfortabel ombordstigning. Med god sidestøtte på både akterbenken og kjørebenken, samt muligheten for å montere rekker i baugen, tilbyr Open 5.5 en økt fribordhøyde og ekstra sikkerhet under ferden.


Konsollen er designet med nordiske sommerforhold i tankene, med en praktisk luke som gir tilgang til et stort stuerom og et USB-uttak for enkel lading av telefonen. På akterdekket finner du en komfortabel benk med plass til tre personer, samt muligheten for å legge til ekstrautstyr som bimini for skygge eller en kjøleboks for kalde forfriskninger.
Med Mercurymotorene som driver denne RIB-en, får du en stille og rolig gange, selv når båten er tungt lastet, samtidig som du får nok kraft til å takle utfordrende forhold. Uansett om du bruker den for fritidsformål ved hytta eller som en enkel måte å komme seg på sjøen, vil Zodiac Open 5.5 gi deg en behagelig og pålitelig opplevelse hver gang du stiger ombord.

Teknisk informasjon

LENGDE

BREDDE

TANKKAPASITET

MAKS. MOTOR

MAX PERSONER

540 CM

254 CM

100 L

130 HK

12

risor@sjosenteret.noverksted@sjosenteret.no
© Copyright 2024 - Sjøsenteret Risør AS - Design og utvikling OIKO AS
envelopephone-handsetmap-markermenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram