ZODIAC Mini Open

Utforsk kystfarvannene med stil og komfort med Zodiac Mini Open-serien.

Zodiac Mini Open: 
Smidige og Allsidige RIB-båter

Utforsk kystfarvannene med stil og komfort med Zodiac Mini Open-serien. Disse smidige og allsidige RIB-båtene tilbyr enestående manøvrerbarhet og pålitelighet, og de er ideelle for en rekke fritidsaktiviteter og båtopplevelser.

Innovativt Design og Fremragende Ytelse

Med modeller som Mini Open 3.1, Mini Open 3.4, Mini Open 4.2 og Mini Open 4.8, tilbyr Zodiac en rekke alternativer for å imøtekomme ulike behov og preferanser. Alle modellene i serien har et innovativt design som kombinerer slitesterke materialer med optimal funksjonalitet.

Egenskaper som Gjør en Forskjell

Uansett om du velger den kompakte Mini Open 3.1 eller den romslige Mini Open 4.8, vil du dra nytte av funksjoner som åpen cockpitdesign, stabil konstruksjon og enkel håndtering. Med kraftige motorer og solid byggekvalitet er disse båtene klare for eventyr på vannet.

Perfekt for Eventyr og Avslapning

Enten du ønsker å cruise langs kysten, utforske skjulte bukter eller nyte vannsportaktiviteter som fiske eller vannski, vil Zodiac Mini Open-serien være din pålitelige følgesvenn. Med godkjent kapasitet for passasjerer og et bredt spekter av tilleggsutstyr, kan du tilpasse båten din etter dine spesifikke behov og ønsker.

Oppdag Zodiac Mini Open og La Eventyret Begynne

Uansett om du er en erfaren båtentusiast eller nybegynner, vil Zodiac Mini Open-serien ta deg med på spennende eventyr på vannet. Opplev friheten og gleden ved å utforske kystfarvannene med disse pålitelige og allsidige RIB-båtene.

ZODIAC Mini Open

Utforsk Zodiac Mini Open-serien: Den Ultimate Opplevelsen på Åpent Vann
Zodiac Mini Open-serien, inkludert modellene 3.1, 3.4, 4.2, og 4.8, er den ideelle følgesvennen for enhver som søker spenning og utforskning på havet. Disse oppblåsbare båtene er nøye designet for å takle varierte farvann og værforhold, og gir kapteiner og mannskap en følelse av trygghet mens de utforsker det ukjente. Ved å legge vekt på innovasjon og kvalitet tilbyr Zodiac Mini Open-serien avanserte materialer og produksjonsteknikker som sikrer maksimal ytelse og pålitelighet.
Enten du er en erfaren seiler eller en nybegynner, har Zodiac Mini Open-båtene noe å tilby for alle. Med enkel betjening og enkel manøvrering gir disse båtene muligheten til å nyte solopplevelser, gruppeeventyr og alt i mellom. Uansett om du er ute etter en avslappende tur langs kysten eller et adrenalinfylt eventyr i bølgene, vil Zodiac Mini Open-serien føre deg på den ultimate opplevelsen på åpent vann.

Med sitt fokus på holdbarhet og allsidighet, gir Zodiac Mini Open-serien brukerne muligheten til å utforske vannets verden på en unik og spennende måte. Fra rolige elver til utfordrende havstrømmer, disse båtene er bygget for å møte ethvert behov og enhver utfordring underveis. Med sitt robuste skrogdesign og ergonomiske layout, tilbyr Zodiac Mini Open-serien en kombinasjon av stil, ytelse og pålitelighet som gjør den til det perfekte valget for eventyrlystne sjeler overalt.


Teknisk informasjon: 

Mini Open 3.1

LENGDE

BREDDE

TANKKAPASITET

MAKS. MOTOR

MAX PERSONER

310 CM

165CM

24 L

25 HK

4

Mini Open 3.4

LENGDE

BREDDE

TANKKAPASITET

MAKS. MOTOR

MAX PERSONER

340CM

170 CM

24 L

30 HK

4

Mini Open 4.2

LENGDE

BREDDE

TANKKAPASITET

MAKS. MOTOR

MAX PERSONER

420 CM

190 CM

46 L

50 HK

6

Mini Open 4.8

LENGDE

BREDDE

TANKKAPASITET

MAKS. MOTOR

MAX PERSONER

470 CM

205 CM

46 L

80HK

6

risor@sjosenteret.noverksted@sjosenteret.no
© Copyright 2024 - Sjøsenteret Risør AS - Design og utvikling OIKO AS
envelopephone-handsetmap-markermenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram