ZODIAC Medline 6.8

Medline 6.8 - en kjøreglad RIB med høy komfort og sjødyktighet i ett.

ZODIAC Medline 6.8

Zodiac Medline 6.8 kombinerer sikkerhet, komfort og stil, med plass til avslapning og rekreasjon for hele familien.

Avslapning og rekreasjon

To områder for avslapning og rekreasjon: solseng i baugen og u-sofa på akterdekket. Designet med god oppdrift for å huse opptil 14 personer. En av de mest praktiske landsstedsbåtene på markedet, sterk og stødig i bruk.

Møter dine primære behov

Enkel å laste/losse og manøvrere.
Stødig i sjøen og robust konstruksjon.
Tilgjengelig med utstyrspakke for navigasjon, underholdning og beskyttelse mot belegg.

Stor fleksibilitet og komfort

Tilpasset for familie- og venneturer.
Leveres med høykvalitets interiørutførelse fra Serge Ferrari.
Fargeutvalg gir mulighet for personlig stil og oppmerksomhet ved marinaen.

ZODIAC Medline 6.8

Zodiac Medline 6.8 kombinerer sikkerhet, komfort og stil, med plass til avslapning og rekreasjon for hele familien.
Medline 6.8 fra Zodiac er ikke bare en RIB, det er en opplevelse. Med fokus på sikkerhet, komfort og stil, tilbyr denne båten det beste av begge verdener. Den imponerer med to avslapningsområder, en i baugen for soling og en u-sofa på akterdekket som raskt kan gjøres om til en solseng. Med en design som sikrer god oppdrift, kan den romme opptil 14 personer, og dens sterke pontonger gjør den solid og stabil i bruk.

Medline 6.8 møter alle de primære behovene for en RIB: den er enkel å laste/losse og manøvrere, og den er stødig og pålitelig i sjøen. Men det er dens ekstraordinære komfort og fleksibilitet som virkelig skiller den ut. Med høykvalitets interiørutførelse og et utvalg av farger som lar deg tilpasse båten etter din egen personlige stil, er Medline 6.8 en båt som ikke bare tar deg ut på vannet, men gir deg en uforglemmelig sommeropplevelse.
For de som ønsker litt ekstra, tilbys Medline 6.8 med en spesiallaget utstyrspakke som inkluderer navigasjonsverktøy, underholdningssystem og bunnstoffbeskyttelse. Dette gjør at du kan navigere trygt rundt mens du nyter sommermusikk via bluetooth-høyttalerne. Enten du vil utforske skjærgården med familien eller ta med venner på eventyr, vil Zodiac Medline 6.8 være din pålitelige og komfortable følgesvenn på vannet.

Teknisk informasjon

LENGDE

BREDDE

TANKKAPASITET

MAKS. MOTOR

MAX PERSONER

688 CM

254 CM

200 L

300 HK

12

risor@sjosenteret.noverksted@sjosenteret.no
© Copyright 2024 - Sjøsenteret Risør AS - Design og utvikling OIKO AS
envelopephone-handsetmap-markermenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram