Verksted

Siden 1986 har vi hatt gleden av å tilby våre kunder alt de trenger for å nyte det mange av oss syntes er det beste med året, nemlig båtsesongen. Hos oss kan du få ordnet alt til båten din fra reparasjon av motor til polering.

Hva gjør vi?

Vi gjør det meste du kan tenke deg. Årlig service, reparasjon av motor, re-powering, glassfiber, drev service og mye mer innen for båt. Godkjent marinemotorverksted, Volvo Penta service partner, Evinrude sertifisert og Mercury serifisert og Mercuryforhandler.
Hva med min båt?
Har du en båt på mellom 8 og 35 fot så kan vi mest sannsynlig hjelpe deg. Med over 800kvm verksted, 8 tonns løfte kapasitet og service bil så er det sjeldent vi må si nei.

Hva med motoren min?
Alle motor merker er velkommen hos oss, ingen for store og ingen for små. Vi fører deler til Mercury, Mercuiser, Evinrude og Volvo Penta, men vi kan skaffe deler til de fleste andre merker.

Hvordan?
Ønsker du hjelp av oss så ta kontakt på 37 14 39 50, lever båten på bryggen vår i Risør sentrum eller kom med den på henger til verkstedet vårt på Hestemyrveien 12. Vi har også servicebil så vi kan reise til deg for å hjelpe deg.

Sommerstid
Sommeren er høysesong for oss og det er mange som trenger hjelp og ventetiden kan være lang. Er uhellet ute og du er i knipe så ta kontakt, det kan godt hende vi kan løse problemet på kort tid. Legg igjen båten på bryggen eller lever den på henger til verkstedet så ser vi på den så fort vi har tid. Ofte er det noe som kan ordnes relativt kjapt.
Forsikring
Vi har godt samarbeid med alle forsikringsselskapene så om du har vært uheldig så tar vi også jobb i forbindelse med forsikring. Alt fra undervannshus til glassfiber.
risor@sjosenteret.noverksted@sjosenteret.no
© Copyright 2024 - Sjøsenteret Risør AS - Design og utvikling OIKO AS
envelopephone-handsetmap-markermenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram