Påhengsmotorer

Ingen produserer mer pålitelige, kraftige og effektive serier av Påhengsmotorer enn Mercury: Verado, Pro XS, FourStroke, SeaPro,Jet og Racing. Basert på flere tiår med innovasjon og ledelse, er Mercury Påhengsmotorer konstruert for å stå distansen ut, med legendarisk ytelse drevet av fremtidsrettet teknologi.

Påhengsmotorer

Ingen andre produsenter leverer en mer pålitelig, kraftfull og effektiv serie av påhengsmotorer enn Mercury. Fra Verado til Pro XS, FourStroke til SeaPro, Jet og Racing, Mercury tilbyr et imponerende utvalg basert på flere tiår med innovasjon og bransjeledelse. Hver Mercury påhengsmotor er nøye konstruert for å levere eksepsjonell ytelse over tid, drevet av banebrytende teknologi som setter standarden for industrien.

Verado®V12
500-600 hk

For å fremme arven til Verado® -motorfamilien, gjenskapte Mercury utenbordsmotorytelsen for å levere den ultimate fritidsbåtopplevelsen.


LES MER

Verado® V10
350 og 400 hk 

Mercury® 5.7L V10 350 og 400 hk Verado®-utenbordsmotorer fortsetter den legendariske Verado-motorseriens arv med å gi førsteklasses ytelse på sjøen.

LES MER

Verado® V8
250-300 hk

For båtfolk som unngår kompromisser, representerer Mercury V8 250 og 300 hk Verado® utenbordsmotorer toppen av overlegen utenbordsmotordesign og ytelse.
LES MER

Pro XS® 
175-300 hk

SeaPro-utenbordsmotorene benytter kraftige komponenter, designet for å arbeide like hardt som du gjør, med enestående korrosjonsmotstand og bringer deg alle steder oppgavene dine krever.

LES MER

Fourstroke
175-225 hk

For båtfolk som unngår kompromisser, representerer Mercury V8 250 og 300 hk Verado® utenbordsmotorer toppen av overlegen utenbordsmotordesign og ytelse.

LES MER

Fourstroke
80-150 hk

Mercury FourStroke utenbordsmotorer er utrolig kraftige og effektive, og har et bredt bruksområde. Utformet for lavere vekt og høyt sylindervolum gir de rikelig dreiemoment og øyeblikkelig kraftlevering.
LES MER

Pro XS® 
115-150 hk

Når du følger behovet ditt for fart, vil Mercury Pro XS motorer raskt gi deg det. Skapt for å oppfylle kravene til høy fart i såvel ferskvann som saltvann, gir disse høyytelsesmotorene en vinnende kombinasjon av kraft, akselerasjon, levetid og drivstofføkonomi.
LES MER

Fourstroke
40-60 hk

Det er mange gode grunner til at disse utenbordsmotorene er herskerne på vannet. Start med den bekymringsløse påliteligheten. Mer dreiemoment ved lave turtall for ypperlig akselerasjon. Bedre drivstofføkonomi og utmerket totalytelse. 
LES MER

Fourstroke
25-30 hk

Mercury 25 og 30 hk FourStroke påhengsmotorer gjør det lett å dra ut på eventyr. Rask og kompakt. Pålitelig og holdbar. Effektiv og lett å eie. FourStroke påhengsmotorene gir småbåter store muligheter.


LES MER
Mercury kampanje  t.o.m 30 Mai

Ta kontakt med oss for en hyggelig motorprat

risor@sjosenteret.noverksted@sjosenteret.no
© Copyright 2024 - Sjøsenteret Risør AS - Design og utvikling OIKO AS
envelopephone-handsetmap-markermenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram