Avant 605

I Avant 605 får du en smidig og komfortabel dagsturbåt. Bowriderens heldekkende vindskjerm og åpne baug gjør dette til en praktisk båt som byr på gode kjøreegenskaper.

Nordkapps kjente designspråk kommer godt frem i båtens linjer og den deler flere løsninger med storebror Avant 705.

Nordkapp Avant 605

I Avant 605 får du en smidig og komfortabel dagsturbåt. Bowriderens heldekkende vindskjerm og åpne baug gjør dette til en praktisk båt som byr på gode kjøreegenskaper.

Nordkapps kjente designspråk kommer godt frem i båtens linjer og den deler flere løsninger med storebror Avant 705.

Dynamisk kraft fra Mercury

Avant 605 kan utstyres med Mercury FourStroke 115hk, 150hk, eller V6-motor på 175hk.

Med føreren i fokus

Som fører av Avant 605 har du god oversikt og umiddelbar tilgang til alt du trenger for en trygg og effektiv ferdsel.

Nøye utformet skrog

Avant 605 har et effektivt og smidig skrogdesign som gir gode sjøegenskaper, lav planterskel og stabilitet ved tillegging.

Kjøreglede, sikkerhet og komfort

Den skarpe V-bunnen på Avant 605 gir sportslige kjøreegenskaper og komfortabel gange når du kjører rolig eller i sakte fart. Høyt fribord og det bredere baugdesignet gir enkel adgang om bord samtidig som alle sitter trygt og godt i båten. Kombinasjonen med Mercurys stillegående motorer gjør alle deler av kjøringen med Avant 605 til en sann glede.
Raffinerte løsninger, tøft utseende og praktiske løsninger er det som kjennetegner Avant-serien fra Nordkapp, og 605 er ikke noe unntak. Båten er som skapt for varme skjærgårdsturer med venner og familie.

Avant 605 har det samme prisbelønnede og velfungerende skroget som Enduro 605. Båten kan leveres med en lang liste ekstrautstyr og noe av det mest vanlige tilleggsutstyret er kjøleboks, kartplotter og kalesje. Alt dette utstyret og mye mer for du til en ekstremt god pris om du velger Highline-utgaven.
Et lite utvalg av Avant 605 unike egenskaper…

Design. Avant 605 er en vakker bowrider, bygget på samme skrog som den prisbelønnede Enduro 605 også har. Denne båten er et flytende bevis på at Norsk båtdesign har tatt et nytt skritt videre.

God plass. I denne båten har vi utnyttet plassen godt. En utfordring for båter i denne klassen har alltid vært å lage nok plass til utstyr. Her mangler det ikke på stuverom. Kalesjen legges ned i akterbenken som også kan romme alt fra vannski til dykkerutstyr. I konsollen har cockpitbordet fått egen fast plass, men her er det også plass til mye mer.
Bord i cockpit. En smart detalj er luken inn til stuveplassen i konsollen. Luken er topphengslet og en spesialkonstruert mekanisme gjør at den kan settes i to forskjellige posisjoner. Velger man posisjon 90 grader blir luken også et stødig bord som kan brukes dersom flere skal spise om bord.

Sikkerhet. Den nye utformingen på baugen gjør baugluken ekstra bred i front. Dette sikrer en enkel ombordstigning. Puten i front er delt i to og kan vippes opp slik at man slipper å trå på puten når man går ut og inn i båten.

Utstyrsliste:

12V-uttak
Badestige
Baugkrok
Brannslukker
Bunnplugg
Dreggluke akter
Dreggluke baug
Elektrisk lensepumpe
Fortøyningspakke*
Høy syrefast rekke/pulpit
Kalesjegarasje
Lanterner
LED-brytere
Manuell lensepumpe
Putesett
Securmark båt og motor
Vannskistang
Mer?
risor@sjosenteret.noverksted@sjosenteret.no
© Copyright 2024 - Sjøsenteret Risør AS - Design og utvikling OIKO AS
envelopephone-handsetmap-markermenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram