Se våre Sting båter hos oss! 

SE MODELLER

Våre Sting modeller

Sting spesialiserer seg i produksjonen av skjærgårdsjeep, bowridere og daycruisere, perfekte for fornøyelige sjøreiser. I tillegg tilbyr Sting Boats en PRO-serie, designet spesielt for de som ser etter en båt mer tilpasset som et praktisk arbeidsverktøy.

S-Serien

Den lille skjærgårdsjeepen har plass til 5 personer. Båten har en stor og midtstilt konsoll og rikelig med stuveplasser under alle benker. Under akterbenken er det avsatt plass til puteoppbevaring. Komplett sett med puter medfølger.
Sting 485 S
Sting 530 S
Sting 580 S

Pro-Serien

Den perfekte båten for hytta, holmetur og familiehygge.

Båten som raskt blir hele familiens favoritt, ypperlig til alt fra fiske til vannsport, det høye fribordet gjør den trygg og sikker i bruk. Motorisert med Utenbordsmotor fra Mercury er det en prisgunstig skjærgårdsjeep.

Hvitt eller grått skrog, det er ditt valg!
PRO 535PRO 600 HTPRO 600 OpenPRO 725 OpenPRO 725 CabinPRO 725 XL Cabin

DC-Serien

Sting 610 DC er en sporty daycruiser med god plass, som innbyr til trivelige turer på sjøen. Med 610 DC har vi lagt vekt på god plass i cockpit, samtidig som kabinen skal være stor nok til at du kan ta en overnatting eller to. To av Sting 610 DC sine særtrekk er vindskjermen som er trukket langt frem for å gi deg og dine passasjerer større plass i cockpit, samt to store badeplattformer akter på båten. Båten har en stor og komfortabel U-sofa med god plass til hele familien. Salongen kan enkelt bygges om til en solseng*, og akterbenken gir trygg og god passasje til badeplattformene.
DC-serien 610 DC
risor@sjosenteret.noverksted@sjosenteret.no
© Copyright 2024 - Sjøsenteret Risør AS - Design og utvikling OIKO AS
envelopephone-handsetmap-markermenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram