Pro 725 cabin

Sting 725 Pro Cabin: En allsidig følgesvenn for enhver værtype på havet.

Pro 725 cabin

Opplev komfort og funksjonalitet med Sting 725 Pro Cabin - den ultimate båten for arbeid, glede og eventyr på sjøen.

Elektrisitet og batterier:

Mulighet for opptil 3 batterier gir pålitelig kraftforsyning. Sterke Mercury-motorer gir tilstrekkelig dreiemoment for tung last og frakt av varer. Designet som en halvplanende båt for smidig manøvrering og transport av last.

Effektiv baugdesign:

Økt dekksplass og arbeidsområde med designet baug. Lagringsrommet har plass til batterier og infrastruktur for blant annet Garmin Kraken GPS-motorer. Fremoverlent styrehus gir aggressivt utseende og fantastisk oversikt med 360-graders vinduer.

Tilgjengelige ekstrautstyr:

Garmin ForceKraken trollingmotorer tilgjengelig som ekstrautstyr. Tillegg av teinehalere for enkel fisking. Baugpropellsystem fra Sleipner for enklere manøvrering i havner.

Pro 725 cabin

Opplev komfort og funksjonalitet med Sting 725 Pro Cabin - den ultimate båten for arbeid, glede og eventyr på sjøen.
Sting 725 Pro Cabin er mer enn bare en båt; den er din trofaste følgesvenn på sjøen uansett værforhold. Med sin robuste konstruksjon, avanserte teknologi og komfortable design, gir den deg muligheten til å utforske havet med tillit og glede. Enten du er ute etter å fiske i de kaldeste vinterværene eller nyte solfylte sommerdager med familie og venner, er Sting 725 Pro Cabin den perfekte plattformen for alle dine maritime eventyr.
Med fokus på funksjonalitet og brukervennlighet, tilbyr denne båten en rekke innovative funksjoner som gjør din opplevelse på vannet enda bedre. Fra avansert navigasjonsteknologi og kraftige motorer til praktiske ladepunkter og tilleggsutstyr som trollingmotorer og baugpropeller, er Sting 725 Pro Cabin designet for å møte alle dine behov og ønsker.
Uansett om du er en erfaren kaptein eller nybegynner, vil du sette pris på den smidige manøvreringen, stabile kjøringen og komforten ombord på Sting 725 Pro Cabin. Med sitt elegante design og imponerende ytelse, vil denne båten bli din favorittfølgesvenn på sjøen i mange år fremover.
risor@sjosenteret.noverksted@sjosenteret.no
© Copyright 2024 - Sjøsenteret Risør AS - Design og utvikling OIKO AS
envelopephone-handsetmap-markermenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram