STING 725 XL cabin

Sting Pro 725 Cabin XL - neste generasjons styrhusbåt. Allsidig, romslig, komfortabel. Den perfekte følgesvennen for hverdagslige eller arbeidsdager på sjøen.

STING 725 XL cabin

Med plass til fem voksne, varmesystem og avanserte navigasjonssystemer, gir Sting Pro 725 Cabin XL en unik kombinasjon av funksjonalitet og komfort.

Alternativer for cockpit

Romslig cockpit med plass til fem voksne
Varmesystem og Fusion Stereoen for komfort og underholdning 

Baugdesign for effektivitet

Økt dekksplass og lagringsrom.
Mulighet for infrastruktur til Garmin Kraken GPS-motorer. Effektiv baugdesign for bedre manøvrerbarhet og arbeidsområde

Muligheter på dekk

Store arbeidsflater med godt med lagringsplass. Braketter for teinehalere og lastefester for sikring av utstyr. Arbeidslys for effektiv bruk etter mørkets frembrudd.

STING 725 XL cabin

Sting Pro 725 Cabin XL - neste generasjons styrhusbåt. Allsidig, romslig, komfortabel. Den perfekte følgesvennen for hverdagslige eller arbeidsdager på sjøen.
Sting Pro 725 Cabin XL er en båt som tar den allsidige styrhusbåt-opplevelsen til neste nivå. Med sin romslige cockpit og komfortable interiør, er den ideell for både hverdagslige oppgaver og avslappende turer på sjøen. Cockpiten har plass til opptil fem voksne, og med det effektive varmesystemet og avanserte Fusion Stereoen, kan du nyte komforten uansett vær.
De avanserte Garmin navigasjonssystemene, inkludert alternativene for Echomap og 1223 XSV, sikrer trygg navigasjon og gir deg kontroll uansett hvor du drar. Baugdesignet er optimalisert for effektivitet, med økt dekksplass og lagringsrom for enkel håndtering av utstyr. På dekket finner du store arbeidsflater, braketter for teinehalere og lastefester for sikring av lasten.
Med tilgjengelige ekstrautstyr som Garmin ForceKraken Trollingmotor, Sleipner Baugpropellsystem og Garmin GMR Radar-system, kan du tilpasse båten etter dine behov og preferanser. Enten du bruker den til fiske, transport eller avslapping, vil Sting Pro 725 Cabin XL være din pålitelige følgesvenn på sjøen. Med ekstrautstyr som saltvannspumpe og belegg for dørken, kan du også tilpasse den for optimal bruk og komfort.

Teknisk informasjon

LENGDE

BREDDE

TANKKAPASITET

MAKS. MOTOR

MAX PERSONER

723CM

256 CM

150 L

150 HK

7

risor@sjosenteret.noverksted@sjosenteret.no
© Copyright 2024 - Sjøsenteret Risør AS - Design og utvikling OIKO AS
envelopephone-handsetmap-markermenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram