Sjøsenteret Risør

Siden 1986 har vi hatt gleden av å tilby våre kunder alt de trenger for å nyte det mange av oss syntes er det beste med året, nemlig båtsesongen. Hos oss kan du få ordnet alt til båten din fra reparasjon av motor til polering.

Service, opplag og utleie

Vårt verksted og båtopplag ligger på Hestemyr, langs hovedveien ned til Risør by. Her har vi 220 innendørs opplagsplasser og 100 utendørs opplagsplasser. Nye moderne haller, med egen vaskehall. 800kvadratmeter godkjent marinemotorverksted og håndterer båter opp til 40fot/10ton. 

Verksted

Vårt verksted ligger på Hestemyr, langs hovedveien ned til Risør by. Vi utfører alle type reparasjoner og båtpleie. Vi har servicebil med henger, og kan hente og bringe din båt til og fra opplag/verksted.
LES MER

Opplag

Vårt båtopplag ligger på Hestemyr, langs hovedveien ned til Risør by. Her har vi 220 innendørs opplagsplasser og 100 utendørs opplagsplasser. Les mer på neste side for reservasjon av plass.
LES MER

Utleie

Vi har diverse båter til utleie, ta kontakt for mer informasjon om hva vi har ledig. 
LES MER
risor@sjosenteret.noverksted@sjosenteret.no
© Copyright 2024 - Sjøsenteret Risør AS - Design og utvikling OIKO AS
envelopephone-handsetmap-markermenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram