Opplag

Ikke alle har plass eller mulighet til å ha båten lagret hjemme eller drive med vedlikehold. Ved å ha båten i opplag så sikrer du at båten din står trygt og blir fulgt opp av profesjonelle.

Hva gjør vi?

Ved å ha båten i opplag så sikrer du at båten din står trygt og blir fulgt opp av profesjonelle. Da har du i hvert fall gjort det som skal til for å sikre deg en fin og trygg sommer. En båt som har vært i opplaget hos profesjonelle vil som regel også ha en høyere annenhånds verdi. Målet vårt er at du som kunde skal ha minst mulig bry med båten din.
Hva kan vi tilby?
Vi har ca. 350 båt i opplag hos oss, så her kan du lagre båten din, stor eller liten. Vi kan tilby både innendørs og utendørs opplag. I opplaget så utfører vi alt av service og shining av båten, vi har også mulighet til å reparere feil eller skader på glassfiber samt etter montere utstyr. Om vi skulle se noe under opplaget som vi tenker du vil ha utbedret vil vi ta kontakt med deg og gi deg prisoverslag på utbedring. Vi har også samarbeid med en bedrift som kan hjelpe til med puter, kalesje etc. men her er det stor pågang hele året så om du vil trekke om eller utbedre noe så gi beskjed tidlig. Nå har vi også mulighet til å tilby vask og impregnering av kalesje igjennom vår samarbeidspartner TrippelR i Grimstad.Hva med min båt?

Ja, mest sannsynlig. Ingen båter er for små, men hvis båten din er 30fot eller veldig bred/høy/tung så må vi først undersøke hvordan vi kan løse det. Gjennomsnittet i opplaget er mellom 20-25fot.

Hva med motoren min?
Alle motor merker er velkommen hos oss. Vi fører deler til Mercury, Mercruiser, Evinrude og Volvo Penta, men vi kan skaffe deler til de fleste andre merker.

Høsten
Når du har fått bekreftet at vi har plass til å ta vare på båten din så er det bare å levere. Vi ser helst at du tar ut mest mulig personlige eiendeler av båten din, dette vil hjelpe oss i å utføre tjenestene våre på en rask og effektiv måte. det vil også minske sjansen for jordslag på tekstiler.
Båten leveres til oss på Holmen, der har vi brygge hvor du kan fortøye båten din trygt frem til vi tar den opp. Ønsker du å levere den på henger så er det bare å levere den på verkstedet vårt, vi har også mulighet til å hente båten din for deg etter avtale.

Våren
Sola skinner og gradene stiger og du vil ut i båt! Ta kontakt med oss å si ifra når du vil hente båten så sjøsetter vi den etter avtale.

Kjekt å vite
Det er ikke mulighet å jobbe på båten selv når den er lagret hos oss, dette har med HMS.
Sjøsenteret Risør AS tar ikke ansvar for løsøre ombord.
Forsikring: Alle kunder må ha kaskoforsikret båt i opplaget.
risor@sjosenteret.noverksted@sjosenteret.no
© Copyright 2024 - Sjøsenteret Risør AS - Design og utvikling OIKO AS
envelopephone-handsetmap-markermenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram