Se våre Nordkapp båter hos oss! 

Våre Nordkapp modeller

Når du velger oss, velger du en partner med nesten 40 år med erfaring og en brennende lidenskap for båt. Velkommen om bord hos oss!

Avant 
fra Nordkapp

I Avant 605 får du en smidig og komfortabel dagsturbåt. Bowriderens heldekkende vindskjerm og åpne baug gjør dette til en praktisk båt som byr på gode kjøreegenskaper.

Nordkapps kjente designspråk kommer godt frem i båtens linjer og den deler flere løsninger med storebror Avant 705.
AVANT 605AVANT 705

Enduro
fra Nordkapp

Bowrideren blir ofte omtalt som en familiebåt, hvor fokuset i båten er på cockpit. Men et godt utgangspunkt for å finne ut av om bowrideren passer for deg er å gå igjennom de behovene du eller din familie sitter med. Vi har listet opp et knippe områder som kan hjelpe deg på veien.
ENDURO 605ENDURO 705ENDURO 805

Nobelesse
fra Nordkapp

Noblesse setter deg og passasjerene dine i fokus. Båtens kompakte oppsett, og praktiske løsninger gjør det enkelt å manøvrere uansett om du er på tur med flere eller ferdes alene. Det skandinavisk minimalistiske designet til Nordkapp kommer tydelig frem i Noblesse og resultatet er båter som ser slående ut fra alle vinkler.
NOBELESS 660NOBELESS 720NOBELESS 830

Coupe
fra Nordkapp

Skandinavisk design møter håndverk på det åpne havets gleder og muligheter. Med et lite anerkjennende nikk til de nordiske designprinsippene gir Coupe deg et inntrykk av beroligende selvsikkerhet, også når været ikke spiller på lag.
COUPE 830COUPE 905COUPE 905 V12

Airborne
fra Nordkapp

Nordkapp Airborne  markerte starten på en ny modellserie fra Nordkapp. En modellserie hvor man kombinerer det robuste konseptet RIB med erfaringen vi har opparbeidet oss gjennom 30 år med fritidsbåter. Airborne er en nytenkende RIB med større fokus på komfort og ytelse.
AIRBORNE 6.3AIRBORNE 7AIRBORNE 8
risor@sjosenteret.noverksted@sjosenteret.no
© Copyright 2024 - Sjøsenteret Risør AS - Design og utvikling OIKO AS
envelopephone-handsetmap-markermenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram