Noblesse 830

Noblesse 830 er Nordkapps nyeste tilskudd, et innholdsrikt flaggskip i Noblesse-serien på 8,3 meter, med smarte detaljer og innovative løsninger.

Noblesse 830

Noblesse 830 er en kjøreglad daycruiser med høy standardutrustning inkludert baugpropell, pantry og toalett, og et bredt utvalg av komforttilvalg.

Baugens allsidighet:

Stor solseng som lufteluke.
Oppbevaringsrom og baugstige for enkel tilgang til vannet. Mulighet for flatt eller vippet solsengdesign.

Ergonomisk konsoll:

God oversikt og systemkontroll.
Elektronisk gass/gir-spak for rask motorrespons.
Fokus på komfortabel og intuitiv betjening.

Hyggelig kabinmiljø:

Romslig med eget toalettrom.
Vinduer og LED-lys skaper en behagelig atmosfære.
Fleksibel stikkabin for ekstra sove- eller oppholdsrom.

Noblesse 830

Noblesse 830 er en kjøreglad daycruiser med høy standardutrustning inkludert baugpropell, pantry og toalett, og et bredt utvalg av komforttilvalg.
Noblesse 830 fra Nordkapp forener funksjonalitet med eleganse, tilbyr en ideell balanse mellom ytelse og komfort for dager på sjøen. Med et imponerende utvalg av standard- og tilvalgsutstyr gir båten muligheter for skreddersydd sjøopplevelse etter dine preferanser.
Designet med brukeren i tankene, leverer båten ikke bare imponerende kjøreegenskaper, men også enkelhet i betjeningen. 

Den ergonomiske konsollen gir føreren full kontroll, mens det romslige akterdekket og den allsidige baugen gir muligheter for både avslapning og aktiviteter.
Inne i kabinen skaper vinduer og LED-lys en innbydende atmosfære, mens det fleksible layoutet gir mulighet for tilpasning etter behov, enten det er avslappende stunder eller overnatting. Med et bredt spekter av tilvalg kan båten tilpasses alt fra solfylte dager til lengre turer til sjøs.
Med Nordkapps velkjente fokus på kvalitet og detaljer, gir Noblesse 830 en følelse av sikkerhet og pålitelighet. Det aerodynamiske skroget og moderne designen sikrer ikke bare imponerende ytelse, men også en visuell appell som skiller seg ut på sjøen. Enten det er for en dag med moro eller en lengre reise, lover Noblesse 830 en minneverdig opplevelse på vannet.

Teknisk informasjon

LENGDE

BREDDE

TANKKAPASITET

MAKS. MOTOR

MAX PERSONER

830 CM

292 CM

325 L

500 HK

10

risor@sjosenteret.noverksted@sjosenteret.no
© Copyright 2024 - Sjøsenteret Risør AS - Design og utvikling OIKO AS
envelopephone-handsetmap-markermenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram