Noblesse 720

Noblesse 720 er definisjonen av en daycruiser - en luksuriøs båt som tar deg med på solrike eventyr og gir deg en uforglemmelig opplevelse på sjøen.

Noblesse 720

Med en elegant design og funksjonelle layout, kombinerer Noblesse 720 komfort, stil og ytelse for å gi deg den ultimate daycruiser-opplevelsen.

Dynamisk kraft fra Mercury:

Noblesse 720 er utstyrt med kraftfull motor fra Mercury, som kombinerer stillegående kraft med imponerende ytelse for å gi deg den perfekte kjøreopplevelsen. Med et utvalg av motoralternativer kan du skreddersy båten etter dine preferanser og behov for fart og kraft på vannet. Den dynamiske kraften fra Mercury-motorene gir Noblesse 720 en smidig akselerasjon og en behagelig kjøreopplevelse under alle forhold.

Utvendig design:

Noblesse 720 er et mesterverk av utvendig design, med sportslige linjer og en tidløs estetikk som skiller den ut som en juvel på vannet.
Det skandinaviske minimalistiske designet kombinert med Mercury Verado-motoren gir Noblesse 720 et fengslende utseende som tiltrekker seg oppmerksomhet hvor enn den går.

Innvendig design:

Interiøret på Noblesse 720 er like imponerende som eksteriøret, med høykvalitetsmaterialer og skandinavisk minimalisme som gir cockpit en behagelig atmosfære.
Hver minste detalj er nøye gjennomtenkt og håndplukket for å gi båten en førsteklasses finish og en luksuriøs følelse.
Med mye naturlig lysinnslipp og valg av materialer og farger, oppleves kabinen som varm, innbydende og komfortabel - det perfekte andre hjemmet på vannet.

Noblesse 720

Med en elegant design og funksjonelle layout, kombinerer Noblesse 720 komfort, stil og ytelse for å gi deg den ultimate daycruiser-opplevelsen.
Noblesse 720 er ikke bare en båt; den representerer en ekstraordinær opplevelse av komfort og eleganse på sjøen. Med sitt imponerende utseende og funksjonelle design, skaper den den perfekte plattformen for å utforske kysten eller tilbringe avslappende dager på vannet.
Enten du foretrekker å cruise langs kysten eller tilbringe helger i skjærgården, tilfredsstiller Noblesse 720 dine behov med stil. Med sitt romslige dekk og innbydende interiør, inviterer den til å samle venner og familie for minneverdige stunder til sjøs.

Denne daycruiseren utmerker seg ikke bare med sitt vakre design, men er også utstyrt med kraftige motorer og avansert teknologi for å sikre en jevn og behagelig kjøreopplevelse. Enten du utforsker rolige farvann eller mer utfordrende forhold, vil Noblesse 720 levere den nødvendige ytelsen.

Teknisk informasjon

LENGDE

BREDDE

TANKKAPASITET

MAKS. MOTOR

MAX PERSONER

714 CM

263 CM

182 L

250 HK

7

risor@sjosenteret.noverksted@sjosenteret.no
© Copyright 2024 - Sjøsenteret Risør AS - Design og utvikling OIKO AS
envelopephone-handsetmap-markermenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram