Noblesse 660

Noblesse 660 er en daycruiser som fokuserer på deg og dine passasjerer, med praktiske løsninger, alt pakket inn i Nordkapps karakteristiske minimalistiske design.

Noblesse 660

Med dynamisk kraft fra Mercury, stabil sjøføring og lav planterskel tilbyr Noblesse 660 en behagelig og sikker opplevelse på vannet, perfekt for dagsturer og minneverdige eventyr.

Dynamisk kraft fra Mercury:

Utstyrt med kraftige V6-motorer fra Mercury, gir Noblesse 660 en unik kjøreopplevelse og støtter dens sportslige egenskaper.
Det brede skrogdesignet med V-skrog sikrer utmerket stabilitet og effektiv manøvrering, selv i urolige farvann.
Til tross for mange passasjerer ombord, tilbyr den lave planterskelen enkel manøvrering og kontroll.

Skap minner på dagstur:

Noblesse 660 er ideell for dagsturer med familievennlig akterdekk, romslig manøvrering og høy komfort. Med muligheter for overnatting, inkludert to sengeplasser og tilgjengelig toalett, tilbyr båten også praktisk funksjonalitet og stilfulle designelementer. Nordkapps minimalistiske design gir Noblesse 660 et elegant utseende som skiller seg ut fra mengden og gir deg en minneverdig opplevelse på vannet.

En livsstil på sjøen

Noblesse 660 er mer enn bare en båt; den representerer en livsstil.
Med moderne design, omfattende utstyr og fokus på komfort og sikkerhet, lar denne daycruiseren deg skape minner og utforske nordiske farvann på sitt beste.
Uansett om det er utforsking av nye steder, avslappende dager på vannet, eller deling av øyeblikk med venner og familie, vil Noblesse 660 være din pålitelige følgesvenn på sjøen

Noblesse 660

Noblesse 660 er en daycruiser som fokuserer på deg og dine passasjerer, med praktiske løsninger, alt pakket inn i Nordkapps karakteristiske minimalistiske design.
Noblesse 660 er ikke bare en båt; den representerer et symfonisk samspill mellom innovativt design, imponerende ytelse og uovertruffen komfort. Med et skandinavisk minimalistisk preg og dynamisk kraft fra Mercury, tilbyr denne daycruiseren en drømmeaktig manøvrerbarhet på vannet. Det brede skrogdesignet ikke bare sikrer god stabilitet, men også en behagelig kjøreopplevelse uavhengig av værforhold.
Enten du er ute på tur med familien eller nyter en stille stund alene, gir Noblesse 660 enestående funksjonalitet og allsidighet. Fra det romslige akterdekket med familievennlig design til den luftige kabinen med skreddersydde løsninger, er hver detalj nøye gjennomtenkt for å sikre den ultimate opplevelsen på vannet.

Med sin førsteklasses utrustning og moderne teknologi gir Noblesse 660 deg trygghet og bekvemmelighet underveis. De store badeplattformene gjør det enkelt og sikkert for badende gjester å gå ombord, mens det velutstyrte interiøret gir deg alt du trenger for en komfortabel og minneverdig tur.  Med sitt adaptive design og praktiske løsninger er Noblesse 660 mer enn bare en båt - den er din ultimate følgesvenn på vannet, klar til å skape uforglemmelige øyeblikk og eventyr.


Teknisk informasjon

LENGDE

BREDDE

TANKKAPASITET

MAKS. MOTOR

MAX PERSONER

647 CM

250 CM

139 L

200 HK

6

risor@sjosenteret.noverksted@sjosenteret.no
© Copyright 2024 - Sjøsenteret Risør AS - Design og utvikling OIKO AS
envelopephone-handsetmap-markermenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram