Enduro 805

Enduro 805 er omtalt som kongen av skjærgårdsjeeper, og flaggskipet i Enduro-serien vår kombinerer de beste egenskapene fra skjærgårdsjeepen med turmulighetene til en daycruiser.

Enduro 805

Med en nøye utformet layout, ekte kjøreglede og lune omgivelser tilbyr Enduro 805 en unik opplevelse på vannet, uansett hvilke eventyr du ønsker å utforske.

Nøye utformet layout

Ombord i Enduro 805 opplever du en nøye utformet layout med naturlig flyt og rikelig med plass til å bevege deg fritt rundt. Skroget til Enduro 805 er av høy kvalitet og gir deg en behagelig tur med responsiv og sportslig kjøring, selv i høy sjø. Kabinen i Enduro 805 er designet med skandinavisk minimalisme, og den brede inngangen fra cockpit slipper inn mye lys og skaper en lys og innbydende atmosfære.

Utforsk nye muligheter

Enduro 805 åpner opp et hav av muligheter for å utforske nye farvann, enten du skal på kort dagstur eller weekendtur med familien.
Med forskjellige motoralternativer fra Mercury, inkludert kraftige V8 og V10-motorer, kan du velge den kombinasjonen som passer best for deg. Båten er utstyrt med solsenger, store badeplattformer og praktiske løsninger som ferskvannstank og elektrisk toalett, slik at du kan nyte sommerhyggen uten bekymringer.

Enduro 805

Med en nøye utformet layout, ekte kjøreglede og lune omgivelser tilbyr Enduro 805 en unik opplevelse på vannet, uansett hvilke eventyr du ønsker å utforske.
Enduro 805, flaggskipet i Enduro-serien, løfter båtopplevelsen til nye høyder med fokus på detaljer og funksjonalitet. Den tilbyr en perfekt balanse mellom ytelse, komfort og brukervennlighet. Båtens layout er utformet med presisjon, med sømløse overganger mellom ulike områder, inkludert en sentrert konsoll som effektivt skjermer mot vind, og en romslig kabin som inviterer til avslapning og koselige stunder til sjøs.
Enduro 805 er ikke bare en båt, det er et paradis på vannet med muligheten til å tilpasse akterdekket fra spisegruppe til solseng på få sekunder. Den imøtekommer ulike behov og aktiviteter, enten det er en dagstur med venner, en helg med familien eller en stille stund alene på sjøen. Med et utvalg kraftfulle Mercury-motorer kan den tilpasses etter individuelle preferanser og behov, fra imponerende V8- til V10-motorer, med ytelsen og påliteligheten sikret uansett valg.

Enduro 805 handler ikke bare om funksjonalitet, men også om å skape minner med solsenger både foran og bak, store badeplattformer og gjennomtenkte detaljer som vask og elektrisk toalett. Den legger til rette for enkel glede og avslapning, og uansett om du er kaptein på ditt eget eventyr eller leter etter et tilfluktssted på sjøen, vil Enduro 805 være din trofaste følgesvenn. Med sitt elegante design, robuste konstruksjon og uovertrufne ytelse, er den klar til å erobre enhver bølge og skape uforglemmelige øyeblikk på sjøen.

Teknisk informasjon

LENGDE

BREDDE

TANKKAPASITET

MAKS. MOTOR

MAX PERSONER

805 CM

250 CM

272 L

400 HK

8

risor@sjosenteret.noverksted@sjosenteret.no
© Copyright 2024 - Sjøsenteret Risør AS - Design og utvikling OIKO AS
envelopephone-handsetmap-markermenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram