Enduro 605

Utforsk sommeren med Enduro 605 - en smidig pakke med store muligheter.

Enduro 605

Enduro 605 kombinerer raffinerte linjer og smarte løsninger, perfekt for skjærgården, med fokus på sikkerhet og enkel manøvrering.

Velg flere motoralternativer

Tilpasningsvennlig med motoralternativer fra 115hk til 175hk 

God stabilitet

Prisbelønnet skrogdesign for optimal kjørefølelse

Sikkerhet

Trygghet ombord med høyt fribord og tilpasningsdyktig layout

Enduro 605

Enduro 605 kombinerer raffinerte linjer og smarte løsninger, perfekt for skjærgården, med fokus på sikkerhet og enkel manøvrering.
Enduro 605 er den ultimate følgesvennen for sommeren, med et skandinavisk design som smelter sammen med funksjonalitet og stil. Dette er ikke bare en båt - det er porten til uforglemmelige øyeblikk på sjøen.

Med et lettplanende skrog og presis balanse, gir Enduro 605 deg den perfekte kombinasjonen av stabilitet og manøvrerbarhet, selv i grov sjø. Den høye kvaliteten på materialene sikrer at denne båten er klar for alle værforhold, og med et høyt utstyrsnivå, inkludert en Garmin 9-tommers navigasjonsskjerm, er du alltid godt utrustet. 
Enduro 605 er ikke bare praktisk - den er også elegant og komfortabel. Med raffinerte linjer og et distinkt design, skiller den seg ut på vannet. Fra det romslige akterdekket til den store solsengen på baugen, er det alltid et perfekt sted å nyte solen og naturen.

Sikkerheten er prioritert ombord på Enduro 605, med høyt fribord og en layout som gir en følelse av trygghet. Enten du er ute og cruiser langs kysten eller utforsker øyer og bukter, kan du føle deg avslappet og komfortabel hele tiden.
Med praktiske funksjoner som integrerte fenderholdere og raske monteringsmuligheter for kalesje og trekk, gjør Enduro 605 båtlivet enkelt og bekymringsfritt. Fra stuerom til flerbruksområder, er hver tomme av denne båten nøye utformet for å imøtekomme dine behov og ønsker.

Uansett om du er en erfaren skipper eller nybegynner, vil Enduro 605 ta deg med på eventyr du aldri vil glemme. Sett kursen mot nye horisonter og skap varige sommerminner med denne allsidige og pålitelige skjærgårdsjeepen.

Teknisk informasjon

LENGDE

BREDDE

TANKKAPASITET

MAKS. MOTOR

MAX PERSONER

608 CM

220 CM

122 L

175 HK

7

risor@sjosenteret.noverksted@sjosenteret.no
© Copyright 2024 - Sjøsenteret Risør AS - Design og utvikling OIKO AS
envelopephone-handsetmap-markermenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram