Coupe 905

Coupe 905 er en sporty og allsidig coupe-båt som utmerker seg med romslige og smarte løsninger, perfekt for familien å nyte sjølivet året rundt.

Coupe 905

Opplev den innovative Coupe 905 - en unik båt som kombinerer stil, funksjonalitet og komfort, ideell for uforglemmelige øyeblikk på vannet.

Fokus på Ergonomi og Oversikt:

Tilpassbart dashbord med opptil to 12-tommers Garmin-skjermer for personlig navigasjonsvisning.
Enkelt avlesbart Mercury motordisplay for å overvåke motorytelse med letthet.

Komfort i Fokus:

Romslig kabin med enkelt- og V-køyer, dimbare LED-lys og eget toalettrom for optimal komfort.
Atmosfærisk belysning skaper en varm og innbydende følelse gjennom hele båten.

Smarte løsninger:

Sittegruppe med plass til seks personer og mulighet for å konvertere aktersofa til ekstra seng. Velutstyrt pantry med gasskomfyr og plass til gassbeholder under fordekk for økt sikkerhet.

Kjøreglede, sikkerhet og komfort

Coupe 905 er en sporty og allsidig coupe-båt som utmerker seg med romslige og smarte løsninger, perfekt for familien å nyte sjølivet året rundt.
Coupe 905 setter en ny standard innen sporty båtdesign, med fokus på både ytelse og komfort. Med sin imponerende funksjonalitet og innovative løsninger gir den deg og din familie en plattform for å utforske vannet på en helt ny måte. Enten du foretrekker å cruise langs kysten på solfylte dager eller utforske skjulte bukter og øyer, vil Coupe 905 gi deg den friheten du trenger for å skape uforglemmelige øyeblikk til sjøs.

 

Med åpenheten i designet, lar Coupe 905 deg virkelig omfavne naturen rundt deg. De åpne løsningene gjør det enkelt å nyte den varme solen og frisk sjøluft, mens den elektriske takluken gir deg muligheten til å skape en følelse av å være helt åpen på vannet. Enten du tilbringer tid på akterdekket i salongen under en regnfull dag eller slapper av på den komfortable solsengen på fordekket, vil Coupe 905 sørge for at hvert øyeblikk til sjøs er fylt med komfort og glede.
Med fokus på ergonomi og oversikt gir båten deg full kontroll over navigasjonen og motorytelsen, mens den romslige kabinen og smarte kabinløsningene sørger for at du har alt du trenger for en behagelig opplevelse til sjøs. Uansett om du utforsker nye farvann eller bare nyter tid med familie og venner, vil Coupe 905 være din ultimate følgesvenn på vannet.

Teknisk informasjon

LENGDE

BREDDE

TANKKAPASITET

MAKS. MOTOR

MAX PERSONER

912CM

298CM

309 L

500 HK

9

risor@sjosenteret.noverksted@sjosenteret.no
© Copyright 2024 - Sjøsenteret Risør AS - Design og utvikling OIKO AS
envelopephone-handsetmap-markermenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram