Coupe 830 

Opplev den nye standarden for maritime eventyr med Coupe 830. Denne båten blander skandinavisk design med avansert håndverk, tilbyr enestående komfort og sikkerhet, og er din ideelle følgesvenn for både solfylte dager og utfordrende sjøforhold.

Coupe 830

Coupe 830 representerer det ypperste innen maritim ingeniørkunst, hvor skandinavisk design møter uovertruffent håndverk for å skape en unik opplevelse på vannet. Denne båten er designet med tanke på både estetikk og funksjonalitet, og tilbyr en følelse av ro og sikkerhet selv i utfordrende vær. 

Skandinavisk Design Møter Funksjonalitet

Coupe 830 forener estetisk skandinavisk design med funksjonalitet, tilbyr en beroligende atmosfære og sikker navigasjon selv under vanskelige sjøforhold.

Luksuriøse Akterdekk for Sosialt Samvær

Dens romslige og innbydende akterdekk er ideelt for å nyte solrike dager og varme kvelder, og skaper det perfekte miljøet for kvalitetstid med venner og familie.

Avansert Teknologi for Sikkerhet og Navigasjon

Med state-of-the-art navigasjonssystemer og robust konstruksjon er Coupe 830 designet for å håndtere utfordrende sjøforhold, og sikrer både sikkerhet og en jevn seilas for alle om bord.

Kjøreglede, sikkerhet og komfort

Coupe 830 er ikke bare en båt; det er en manifestasjon av skandinavisk designfilosofi kombinert med håndverksmessig finesse, skapt for den kresne sjøfarer som verdsetter kvalitet, komfort og stil. Denne båten er en hyllest til de åpne havs uendelige muligheter, designet for å gi en følelse av beroligende selvsikkerhet selv under de mest utfordrende værforhold.
Coupe 830 er designet med tanke på det uventede. Den robuste konstruksjonen og navigasjonsteknologien gir en kraftfull beskyttelse mot naturkreftene, samtidig som den beholder sin eleganse og ynde. Båtens skrog er designet for å håndtere høy sjø og sikre enestående komfort og sikkerhet for alle om bord, uansett hastighet. Dette gjør Coupe 830 til en ideell følgesvenn for eventyrlystne sjeler som ønsker å utforske det ukjente med stil og selvsikkerhet.
Med sitt elegante eksteriør og sofistikerte interiør, tilbyr Coupe 830 et paradis til sjøs. De romslige og åpne akterdekkområdene er som skapt for å samle venner og familie, hvor man sammen kan nyte varme sommerdager og lune sommerkvelder under stjernehimmelen. Dette er stedet hvor minneverdige øyeblikk skapes, forsterket av kvalitetslyden fra et toppmoderne lydsystem, som lar deg lytte til din favorittmusikk mens du glir over bølgene.
Interiøret i Coupe 830 maksimerer plassen og benytter seg av naturlig lysinnslipp for å skape en varm og innbydende atmosfære. Med nøye utvalgte materialer og fargevalg, fremstår kabinen både luksuriøs og komfortabel, noe som gjør hver reise til en ren nytelse. Coupe 830 er mer enn en båt; det er en opplevelse av frihet, luksus og eventyr, skreddersydd for dem som ikke nøyer seg med noe mindre enn det ekstraordinære.

Teknisk informasjon

LENGDE

BREDDE

TANKKAPASITET

MAKS. MOTOR

MAX PERSONER

830 CM

292 CM

325 L

400 HK

10

risor@sjosenteret.noverksted@sjosenteret.no
© Copyright 2024 - Sjøsenteret Risør AS - Design og utvikling OIKO AS
envelopephone-handsetmap-markermenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram