Airborne 6.3

Opplev dynamisk kraft med Airborne 6.3, en allsidig RIB som kombinerer smidighet og komfort for en perfekt dag på sjøen.

Airborne 6,3

Utforsk den moderne Airborne 6.3, utstyrt med Mercury og smart design for en bekymringsfri og komfortabel båtopplevelse.

Motorisert Smidighet:

Velg blant tre motorer fra Mercury for å tilpasse ytelse og kjøreegenskaper etter dine behov.
Smidig og rask med Mercury Four Stroke-motor for en leken og komfortabel kjøreopplevelse.

Gjennomtenkt Design:

Lounge for avslapping: Nyt solsengen i baugen for avslapning og komfort underveis.
Gjennomført førermiljø: Få god oversikt og umiddelbar tilgang til alt du trenger for en trygg og effektiv ferdsel.

Praktiske Egenskaper:

Airborne 6.3 tilbyr god plass, smarte stuerom og romslige badeplattformer for en komplett dagstur. Tilpass båten etter dine behov med roterbare stoler og skap en sosial sone i akter.
Lav planterskel og dynamiske kjøreegenskaper gjør den leken og komfortabel i enhver situasjon.

Airborne 6.3

Opplev dynamisk kraft med Airborne 6.3, en allsidig RIB som kombinerer smidighet og komfort for en perfekt dag på sjøen.
Airborne 6.3 er en perfekt kombinasjon av kraft, komfort og smidighet, designet for å gi deg en bekymringsfri opplevelse på vannet. Med valgfrie Mercury-motorer kan du tilpasse ytelse og kjøreegenskaper etter dine behov, mens det gjennomtenkte designet og de praktiske egenskapene gjør hver dag på sjøen til en glede.

Enten du ønsker å slappe av på solsengen i baugen, nyte godt førermiljø med god oversikt, eller utforske sosiale soner i akter, tilbyr Airborne 6.3 det du trenger for å skape minnerike øyeblikk på vannet. Med god plass til bagasje, romslige badeplattformer og smarte løsninger for mer plass, er denne RIB-en en pålitelig følgesvenn uansett hvor ferden går.
Med sin smidige og lekne karakter, er Airborne 6.3 klar for eventyr i alle slags værforhold. Takket være sin dynamiske kraft og brukervennlige design er den en allrounder som tilfredsstiller både erfarne båtfolk og nybegynnere, og garanterer en komfortabel og bekymringsfri opplevelse hver gang du stiger ombord.

Teknisk informasjon

LENGDE

BREDDE

TANKKAPASITET

MAKS. MOTOR

MAX PERSONER

625CM

250CM

120L

150HK

8

risor@sjosenteret.noverksted@sjosenteret.no
© Copyright 2024 - Sjøsenteret Risør AS - Design og utvikling OIKO AS
envelopephone-handsetmap-markermenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram