Sjøsenteret Risør

Siden 1986 har vi hatt gleden av å tilby våre kunder alt de trenger for å nyte det mange av oss syntes er det beste med året, nemlig båtsesongen. Hos oss kan du få ordnet alt til båten din fra reparasjon av motor til polering.

Butikk og showroom

I butikken vår finner du alt du trenger til båten din servicedeler, fendere, tauverk, kartplotter og mye mer. I vårt nye showroom langs Risørveien kan du se våre båt modeller

Butikk

I butikken vår finner du alt du trenger til båten din servicedeler, fendere, tauverk, kartplotter og mye mer. Vi er forhandler av Nordkapp, Sting, Zodiac, Pioner og Hasle. Vi fører servicedeler til Mercury, Evinrude og Volvo Penta. Kommer du båtveien så har vi gjestebrygge eller parkeringsplasser om du kommer med bil. Vi kan skaffe det meste på kort tid om det er noe vi ikke har inne. Her kan du også hente eller levere båten din hvis du har båten i opplag hos oss.

Showroom

Vi har bygget et nytt showrrom langs Risørveien ved Hestemyr, her kan du se  Nordkapp, Sting, Zodiac, Pioner og Hasle. Kom innom for en hyggelig båtprat og se våre modeller. 

Utleie

Vi har diverse båter til utleie, ta kontakt for modeller og båtutvalg. 
risor@sjosenteret.noverksted@sjosenteret.no
© Copyright 2024 - Sjøsenteret Risør AS - Design og utvikling OIKO AS
envelopephone-handsetmap-markermenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram